Sälj ditt guld till bästa priserna

Om du har guldsmycken eller klockor i guld kan det finnas olika anledningar till varför det är dags att sälja guldet. Kanske är du trött på att använda det och vill sälja för att ha råd med andra smycken. Eller så kan det vara hög tid att köpa andra prylar och budgeten räcker inte till.

Vill du göra dig av med överskottsguldet finns det möjlighet att göra det online. Men långt ifrån alla aktörer är seriösa och då är det bra att veta hur du ska gå tillväga för att sälja ditt guld på ett tryggt sätt.

Hur du säljer ditt överskottsguld

Du vill förmodligen slippa problem när du ska bli av med smycken och andra guldföremål. Ett tryggt sätt att genomföra försäljningen är genom ett rekommenderat brev. När du har kommit beställt brevet kan du skicka tillbaka det och få betalt redan inom 24 timmar. De seriösa aktörerna jobbar även med transparens och du kan se alla priser på hemsidan.

Olika guldklasser är indelade i karat och hur mycket respektive kategori är värt. Välj mellan guldklasserna och få ett pris direkt på hemsidan. Det är också superenkelt att följa försäljningsprocessen online och acceptera om du vill sälja det till det föreslagna priset.

Emerald Marquardt