Bygg en bardisk där hemma

Om ni har utrymme i ert vardagsrum så kanske det vore något att bygga en bardisk där hemma. Det kan vara ett trevligt ställe att slå sig ner för en drink eller två. Om man inte är så händig så kan det finnas bardiskar att köpa på någon köp och säljgrupp på Facebook eller på Blocket.

Finns det lite snickarkunskaper så kan man med relativt enkla medel slå ihop en bardisk. Om fantasin tryter så finns det en hel del inspiration att hämta online. Vissa väljer att bygga upp sin bar med hjälp av gamla träpallar och slipar och målar dessa så det ser bra ut. Det kanske finns gammalt virke hemmavid som du kan använda dig av. Om inte så skissa upp på ett ungefär hur du vill att din bardisk ska se ut och gå till virkesaffären och köp det som behövs för att bygga din bar.

Inredningen till din bar kan du köpa på nätet. Se till att du skaffar dig det som krävs för att kunna servera en god drink från din nybyggda bar. Glasen är en viktig detalj i en bar. Här bör du se till att köpa dig lite varierande glas för det som ska serveras. Förutom inredning till baren så behöver du tillbehör för att kunna skapa dina mästerverk i din egna bar. Köp den barutrustning som du behöver men också drinktillbehör till de drinkar som kommer att blandas i baren.

rnn.yqe.