Fixa till frisyren med hjälp av löshår

Att sätta i löshår är något som blivit alltmer populärt under de senaste åren. Extra populärt är det att sätta i lite extra hår inför stora events som exempelvis bröllop eller studenten. Anledningen till det här är att det går att göra väldigt fina uppsättningar. Är du sugen på att skaffa löshår kan du besöka Poze.

Så tar du hand om ditt löshår

Det är viktigt att du tar hand om ditt löshår på rätt sätt. Innan du duschar är det bra om du borstar igenom håret så det inte finns något trassel. Du bör även undvika produkter som innehåller silikon samt alkohol. Väl i duschen ska du massera i ditt schampo i hårbotten för att sedan försiktigt applicera det i längderna. Se även till att alltid skölja ur håret ordentligt så det inte finns kvar några produkter.

Shoppa online

Ett bra sätt att köpa ditt lösa hår är att handla det online. Här kan du nämligen i lugn och ro jämföra de olika alternativen som finns men även låta det ta den tid det tar för dig att bestämma dig. På så sätt är det större chans att du gör ett köp som du sedan kommer vara nöjd med.

Emma Svensson