Gå över från vanliga cigaretter till e-cigg

Att sluta röka kan kännas som ett stort steg för många. Istället kan du gå över till e-cigg, ett steg i rätt riktning som innebär fördelar för både dig och de runt omkring. E-cigaretter har bevisats vara cirka 99 procent mindre farliga än de traditionella cigaretterna.

Vidare stärker detta anledningarna till att gå över till e-cigg. Ytterligare slipper du lukten som fäster sig i hemmet och i kläderna när du övergår till elektroniska cigaretter. Det är också smidigare med e-cigg eftersom att du inte hela tiden behöver anpassa ditt liv efter vart det finns rökrutor.

Stort utbud

Det finns idag oändligt med smaker och modeller, där du kan välja och vraka bland tills du hittar den som passar dig. Varför inte testa på en ny spännande smak, eller en modell du aldrig testat förr? Fortsättningsvis kan du hålla kvar de ritualer som finns när det kommer till rökning. Detta utan att stå inför de allvarliga konsekvenserna som vanlig rökning kan medföra. Köp din e-cigg online för att börja din resa från vanliga cigg till en mer fördelaktig rökning.

Om du är ny inom området eller vill lära dig ännu mer om e-cigg, finns det experter som gärna hjälper till. De har stor erfarenhet, och kan hjälpa dig hitta det som känns bäst.

Emma Svensson