Kurslitteratur för dig som studerar

Livet som student är en otroligt spännande och en omtumlande tid i många människors liv. För somliga innebär detta den första flytten hemifrån och starten på en ny fas i livet.

Medan det är en tid fylld av nya människor och spännande fester är det även präglat av studier och en snålare livsstil med lån från CSN. Kombinationen av dyr kurslitteratur och begränsad inkomst är ett ständigt problem för studenter.

Vad finns det för alternativ?

Det kan vara väldigt lockande för studenter att inte köpa böcker till sina kurser, troende att de kommer kunna klara sig ändå med internet. Detta är inte bara en dålig ide utan ett sätt att sätta sig själv i risk för att få underkänt i kurserna. Istället för att avstå från att investera i kurslitteraturen finns det andra sätt att spara pengar som student.

Det finns många olika alternativ studenter kan använda sig av. Det är vanligt av studenter att dela kurslitteratur mellan sig i början av kurserna. Detta är dock inte heller en bra ide i långa loppet. Det bästa en student kan göra är att investera i kurslitteratur.

För att hitta billigare kurslitteratur kan du ta en titt online och hitta hemsidor som erbjuder snabbleverans och litteratur med outletpris.

Emerald Marquardt